Veel gestelde vragen

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen over Sunkisses.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW?

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief BTW.

Hoeveel zijn de verzendkosten?

De verzendkosten zijn bepaald door middel van gewicht. Is jou bestelling een brievenbus pakketje? Dan hoef je maar €2,95 te betalen. Is jou bestelling een pakket? Dan betaal je voor Nederland €5,95 incl. Track & trace en voor België €9,95. Wil je een track & trace voor België? Dan betaal je €12,95. Deze prijzen zijn berekend door middel van de tarieven van PostNL. Bestellingen boven de €50 zijn gratis voor zowel Nederland als België, hoe fijn is dat?

Hoelang duurt het voordat ik mijn pakketje binnen heb?

Dat ligt aan het land en aan PostNL hoelang de verzending duurt. Voor Nederland duurt het meestal 1-2 dagen na verzending voordat je het in huis hebt ( met uitzondering van feestdagen dan kan het 3-4 dagen na verzending duren). Voor België duurt het meestal 3-5 dagen na verzending. (ook hier geldt met uitzondering van de feestdagen).

Hoe moet ik iets retourneren?

Je kunt bijna alles retourneren (met uitzondering van gedragen sieraden). Je kunt via het formulier als je die in hebt gevuld retourneren. Kijk hiervoor op het kopje 'retourneren' onder aan de webshop.

Kunnen jullie mijn bestelling als cadeautje inpakken?

We pakken alle bestellingen altijd super leuk in zodat het een hele fijne ervaring is om uit te pakken! Heb je nou een cadeautje of iets besteld voor een speciale gelegenheid, en wil je die nog leuker ingepakt hebben? Laat het dan even weten bij opmerkingen als je een bestelling plaats. Ben je dit vergeten? dan kun je altijd een berichtje sturen
naar 06-30353347 of mailen naar: info@sunkisses.nl 

Welke betalingen accepteren jullie?

We accepteren IDeal betalingen en voor België hebben we Bancontact. Sinds kort hebben we ook Klarna. Hiermee kun je shoppen en achteraf pas betalen, hoe fijn is dat?

Ik zou graag advies willen over een item, waar kan ik terecht?

Wij staan altijd voor je klaar als je een vraag hebt over items of advies wilt. Hiervoor kun je een berichtje sturen naar 06-30353347 of mailen naar: info@sunkisses.nl. Als je dat niet fijn vind kun je ons altijd een Dm sturen via Instagram.

Staan jullie open voor samenwerkingen? Of zoeken jullie nog promoters?

We krijgen heel vaak de vraag of we nog opzoek zijn naar leuke samenwerkingen of promoters. Momenteel zijn we niet opzoek hierna. Misschien is het iets leuks voor in de toekomst maar dan doen we zelf een oproepje op ons Instagram account. We vinden het wel mega lief dat er zoveel vraag naar is en dat jullie berichtjes sturen!

Ik heb een andere vraag, waar kan ik die stellen?

Heb je een vraag die hier niet tussen staat? Dan kun je altijd een berichtje doen naar 06-30353347 of mailen naar: info@sunkisses.nl . Ook mag je een berichtje sturen via Insta Dm als je dat fijner vind,  klik dan hier